Hůlky

Produkty 17-19 z 19

Stránka
LEKI 105 cm SPEED LITE  S ČERNÁ ZELENÁ LEKI 105 cm SPEED LITE S ČERNÁ ZELENÁ

Popis produktu Leki Speed Lite S  ČERNÉ / ZELENÉ Tato hůl pro děti a mládež je speciálně přizpůsobena dětským požadavkům. Je lehká díky trubkám z hliníku TS 4.5 o průměru 16 mm, připravená pro radovánky na sjezdovce. Anatomicky přizpůsobená rukojeť Trigger S Junior má měkčí pružiny, které se při pádu rychleji uvolní nahoru a osvobodí tak poutko od hole. Díky kuželovému řezu je švihání ještě zábavnější.

1 100,00 Kč
LEKI WORLD CUP RACING 135 CM  DOWN HILL DH/SG LEKI WORLD CUP RACING 135 CM DOWN HILL DH/SG

Leki WCR SG/DH 3D Závodní lyžařské hole Leki WCR SG/DH 3D rukojetí 3D Pro G Grip, která je užší a posktyuje tak pefektní silový záběr. Rukojeť je kompatibilní s jakýmkoli poutkem či rukavicí se systémem Trigger. Hole jsou nově vybaveny vylepšeným bezpečnostním systémem Trigger 3D, který umožňuje lepší kontrolu díky přímému spojení mezi rukavicí a holí, pohodlnější obsluhu rychlým nacvaknutím a vycvaknutím, ale také větší bezpečnostní rezervy kvůli inteligentnímu trojrozměrnému uvolňování, jež rozšiřuje uvolňovací rozpětí až o čtyřnásobek! DÉLKA 135 CM.

2 400,00 Kč
SULOV TELECCOPIC senior 90-145 cm zelené /černé SULOV TELECCOPIC senior 90-145 cm zelené /černé

Sjezdové hole určené pro dospělé sportovce. Většina konstrukce je vyrobená z hliníku, zatímco spodní hrot tvoří odolná ocel. Rukojeť sestává z pohodlného, měkčeného PVC. Nechybí ani neoprenový řemínek, jehož velikost lze upravit. Hole jsou výškově nastavitelné s rozpětím od 90 do 145 cm. Skvěle tak padnou jak vyšším, tak i nižším lyžařům. Správnou velikost nastavíte velmi snadno. Stačí odcvaknout úchytku a povytáhnout spodní část. Když už máte zvolenou správnou velikost, stačí clip zase zacvaknout.

700,00 Kč
Stránka