Eshop

Produkty 17-30 z 30

Stránka
HŮLKY ITALBASTONI 95 CM HŮLKY ITALBASTONI 95 CM

Hůlky ITALBASTONI délka 95 cm. Stav nové.

500,00 Kč
helma POC POCito Skull  Blue  XS-S 51-54 (nová) helma POC POCito Skull Blue XS-S 51-54 (nová)

2 500,00 Kč
Brýle Julbo VENTILATE CAT 3 pink Brýle Julbo VENTILATE CAT 3 pink

2 500,00 Kč
Snowboardové brýle Oakley Fall Line XL Snowboardové brýle Oakley Fall Line XL

2 595,00 Kč
Brýle Salomon XT ONE SIGMA BK/Univ. Pop Red Brýle Salomon XT ONE SIGMA BK/Univ. Pop Red

Salomon XT ONE SIGMA BK/Univ. Pop Red Lyžařské brýle Salomon XT ONE SIGMA BK/Univ. Pop Red jsou určené pro skutečně náročné lyžaře, kteří preferují špičkové technologie a perfektní optickou čistotu. Brýle vynikají unikátním anatomickým tvarem se širokým zorným polem, které zaručí maximální periferní vidění. Dvojité sférické sklo s vícevrstvým pokrytím Multilayer/Tri-Tech, které zajistí skvělou ostrost i v rozmanitých světelných podmínkách, chrání vaše oči také před UVA a UVB zářením. Brýle jsou na vnějším povrchu čočky opatřené speciální Anti-scratch úpravou, ta dokonale zamezuje jejich poškrábání. Systém Airflow poté nabízí optimální proudění vzduchu a odvádí vlhkost, čímž eliminuje jejich zamlžování.

2 500,00 Kč
Bollé Nevada Small Pink & Blue Matte Photochromic Vermillon Blue Bollé Nevada Small Pink & Blue Matte Photochromic Vermillon Blue

Brýle na lyže Bollé Nevada Small Pink & Blue Matte Photochromic Vermillon Blue jsou nutnou výbavou pro každého lyžaře, který chce jezdit udržet své oči v bezpečí. Lyžařské brýle byly navrženy speciálně pro ženy. Fotochromatické brýle reagují na množství světla a samy přizpůsobí intenzitu svého zabarvení. Zrcadlové brýle využijete tam, kde celý den svítí slunce. Plochý zorník disponuje ohnutým tvarem jen v horizontálním směru. Světelná propustnost brýlí na lyže Bollé se řadí do skupiny S1, S2 a S3. Tento typ lyžařských brýlí je vybaven speciální vrstvou, čímž se redukuje riziko zamlžení. Mimo jiné k nim také obdržíte látkový obal pro jejich ochranu při cestování. Při výběru lze zvážit i barvu zorníku, která je u tohoto modelu modrá.

2 200,00 Kč
Lyžařské brýle Atomic SAVOR STEREO OTG White Lyžařské brýle Atomic SAVOR STEREO OTG White

Lyžařské brýle Atomic SAVOR STEREO OTG White se postarají o perfektní ochranu vašich očí i ničím nerušený výhled. Dvojité cylindrické sklo je opatřeno technologií Stereo Lens v podobě 9 speciálních vrstev zorníku, které zvyšují ochranu proti oslnění a únavě očí, čímž umožňují znamenité vidění za všech světelných podmínek. Skla navíc disponují úpravou Anti-fog Inner Lens, která přináší 8× vyšší odolnost proti zamlžování, a hydrofobní vrstvou, která odpuzuje vlhkost, vodu i nečistoty. Odolný povlak tak zajistí, že kapky vody okamžitě stečou a nezanechávají žádné stopy. Jistě oceníte také možnost současného nošení dioptrických brýlí.

1 800,00 Kč
Atomic Hawx Prime Sport 90 W Black/White vel. 42/43 EU Atomic Hawx Prime Sport 90 W Black/White vel. 42/43 EU

Kvalitní a stylové lyžařské boty Atomic Hawx Prime Sport 90 W Black/White vel. 42/43 EU / 270/275 mm umožňují vychutnat si jízdu a zazářit na svahu. Lyžařské boty jsou přizpůsobeny ženám a budou ideální pro technicky obtížnější allmountain jízdu. Lyžařské boty Atomic jsou velikosti42/43 a jsou vhodné pro chodidlo o délce 270-275mm. Stěžejní je šířka skeletu - 100. Hmotnost těchto lyžařských bot Atomic Hawx Prime Sport 90 W Black/White poté činí 3700 g. Při výrobě skeletu použil výrobce materiál PU. Měkkou a velmi pohodlnou výstelku tvoří thinsulate 3M, Memory Fit 3D Silver. Pro zapínání lyžáků poslouží 4 4 přezky. Původní cena 7690,- Kč nyní 4500,- Kč

4 500,00 Kč
Leki Venom SL 3D, neonyellow-darkanthracite, vel. 120 cm nové Leki Venom SL 3D, neonyellow-darkanthracite, vel. 120 cm nové

 Stav nové . Původní cena 3990,- Kč nyní 2500,- Kč Leki Venom SL 3D je tenká hole vyrobena z vysoce pevného hliníku a aramidového karbonu. Ve víčku madla naleznete zdířku umožňující instalaci chráničů či adaptéru na GoPro. Hole Leki Venom SL 3D jsou určeny pro slalom. Délka: 120 cm Hmotnost: 314 gramů (pro 120 cm)

2 500,00 Kč
Brýle Julbo Luna Ra Pf 1-3 Hc  nové Brýle Julbo Luna Ra Pf 1-3 Hc nové

Hlavní přednosti Julbo LUNA RA PF 1-3 HC: fotochromatický CAT.: S1 - 3  světelná propustnost zorníku (VLT): 17-75% fotochromatický zorník dvojitý sférický tvar lyžařské brýle vhodné pro ženy pro perfektní viditelnost za každého počasí minimalistický rámeček zajistí široký výhled dvojité sférické sklo s fotochromatickým zorníkem Anti-Fog úprava zabraňující mlžení anatomicky tvarovaný rámeček s odvětráváním Air Flow dvouvrstvá pěny pro komfortní nošení symetricky nastavitelný pásek kompatibilní se všemi typy helem kategorie slunečního filtru: S1-3 Původní cena 3599 ,- kč nyní 2500,- Kč

2 500,00 Kč
LEKI RIDER 105 CM RŮŽOVÉ FIALOVÉ LEKI RIDER 105 CM RŮŽOVÉ FIALOVÉ

Dětské lyžařské hole Leki Rider pro ty nejmenší začínající závodník.

850,00 Kč
LEKI WORLD CUP RACING 135 CM  DOWN HILL DH/SG LEKI WORLD CUP RACING 135 CM DOWN HILL DH/SG

Leki WCR SG/DH 3D Závodní lyžařské hole Leki WCR SG/DH 3D rukojetí 3D Pro G Grip, která je užší a posktyuje tak pefektní silový záběr. Rukojeť je kompatibilní s jakýmkoli poutkem či rukavicí se systémem Trigger. Hole jsou nově vybaveny vylepšeným bezpečnostním systémem Trigger 3D, který umožňuje lepší kontrolu díky přímému spojení mezi rukavicí a holí, pohodlnější obsluhu rychlým nacvaknutím a vycvaknutím, ale také větší bezpečnostní rezervy kvůli inteligentnímu trojrozměrnému uvolňování, jež rozšiřuje uvolňovací rozpětí až o čtyřnásobek! DÉLKA 135 CM.

2 400,00 Kč
SULOV TELECCOPIC senior 90-145 cm zelené /černé SULOV TELECCOPIC senior 90-145 cm zelené /černé

Sjezdové hole určené pro dospělé sportovce. Většina konstrukce je vyrobená z hliníku, zatímco spodní hrot tvoří odolná ocel. Rukojeť sestává z pohodlného, měkčeného PVC. Nechybí ani neoprenový řemínek, jehož velikost lze upravit. Hole jsou výškově nastavitelné s rozpětím od 90 do 145 cm. Skvěle tak padnou jak vyšším, tak i nižším lyžařům. Správnou velikost nastavíte velmi snadno. Stačí odcvaknout úchytku a povytáhnout spodní část. Když už máte zvolenou správnou velikost, stačí clip zase zacvaknout.

700,00 Kč
LEKI 105 cm SPEED LITE  S ČERNÁ ZELENÁ LEKI 105 cm SPEED LITE S ČERNÁ ZELENÁ

Popis produktu Leki Speed Lite S  ČERNÉ / ZELENÉ Tato hůl pro děti a mládež je speciálně přizpůsobena dětským požadavkům. Je lehká díky trubkám z hliníku TS 4.5 o průměru 16 mm, připravená pro radovánky na sjezdovce. Anatomicky přizpůsobená rukojeť Trigger S Junior má měkčí pružiny, které se při pádu rychleji uvolní nahoru a osvobodí tak poutko od hole. Díky kuželovému řezu je švihání ještě zábavnější.

1 100,00 Kč
Stránka